Необходими продукти:
• 75 г
печурки, почистени
• 75 г млечна царевица
• 100 г аспержи, разрязани наполовина
• 1 зелена чушка, ситно нарязана
• ½ глава червен лук, ситно нарязан
• 1 карфиол, без кочана, нарязан на парченца
• 1 хляб Patak’s Naan, превърнат в галета
• 75 г млечна царевица
• 100 г аспержи, разрязани наполовина
• 1 зелена чушка, ситно нарязана
• ½ глава червен лук, ситно нарязан
• 1 карфиол, без кочана, нарязан на парченца
• 1 хляб Patak’s Naan, превърнат в галета
• 1
Patak’s
Balti - сос за готвене
• 1 супена лъжица кориандър, украса
• 1 супена лъжица кориандър, украса
Начин
на приготвяне:
В голяма
тава поставете всички зеленчуци и разбъркайте добре. Изсипете върху тях сосът
за готвене Patak’s Balti и разбъркайте добре. Поръсете върху всичко
това галета от хляба Patak’s Naan. Всичко се пече в предварително загрята фурна на 200
° C за 40-45 минути. Ако галетата в началото започне твърде бързо да
покафенява, се слага парче фолио отгоре. Сервира се топло, гарнирано с
кориандър.
Няма коментари:
Публикуване на коментар