понеделник, 14 май 2012 г.

Печени зеленчуци със сос Балти (Balti Cooking Sauce)


Необходими продукти:  

• 75 г печурки, почистени
• 75 г млечна царевица
• 100 г аспержи, разрязани наполовина
• 1 зелена чушка, ситно нарязана
• ½ глава червен лук, ситно нарязан
• 1 карфиол, без кочана, нарязан на парченца
• 1 хляб Patak’
s  Naan, превърнат в галета 
• 1 Patak’s Balti  - сос за готвене
• 1 супена лъжица кориандър, украса

Начин на приготвяне:

В голяма тава поставете всички зеленчуци и разбъркайте добре. Изсипете върху тях сосът за готвене Patak’s Balti и разбъркайте добре. Поръсете върху всичко това галета от хляба Patak’s  Naan. Всичко се пече в предварително загрята фурна на 200 ° C за 40-45 минути. Ако галетата в началото започне твърде бързо да покафенява, се слага парче фолио отгоре. Сервира се топло, гарнирано с кориандър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар