Необходими продукти:
• 4
средни парчета, нарязани на кубчета пилешки гърди
• 1 бурканче със сос за готвене Patak's Butter Chicken sauce.
• масло
• 1 бурканче със сос за готвене Patak's Butter Chicken sauce.
• масло
Начин
на приготвяне:
•
Загрейте 1 с. л. растително масло в голям тиган.
• Добавете пилешките гърди и разбъркайте ги и ги запържете, докато месото се покафенеe (около 5 мин).
• Изсипете върху тях бурканчето със сос и оставете да къкри за 15 минути, като периодично разбърквайте.
• Като алтернатива, може да използвате скариди, микс от зеленчуци или агнешко. Преценете времето за къкрене.
• Най-добре е да се сервира върху канапе от ориз басмати, с хляб Pataks’s Naan.
• Добавете пилешките гърди и разбъркайте ги и ги запържете, докато месото се покафенеe (около 5 мин).
• Изсипете върху тях бурканчето със сос и оставете да къкри за 15 минути, като периодично разбърквайте.
• Като алтернатива, може да използвате скариди, микс от зеленчуци или агнешко. Преценете времето за къкрене.
• Най-добре е да се сервира върху канапе от ориз басмати, с хляб Pataks’s Naan.
Няма коментари:
Публикуване на коментар