понеделник, 14 май 2012 г.

Сочно Пиле със сос Butter Chicken



Необходими продукти:

• 4 средни парчета, нарязани на кубчета пилешки гърди
• 1 бурканче със сос за готвене 
Patak's Butter Chicken sauce.
• масло

Начин на приготвяне:

• Загрейте 1 с. л. растително масло в голям тиган.
• Добавете пилешките гърди и разбъркайте ги и ги запържете, докато месото се покафене
e (около 5 мин).
• Изсипете върху тях бурканчето със сос и оставете да къкри за 15 минути, като периодично разбърквайте.
• Като алтернатива, може да използвате скариди, микс от зеленчуци или агнешко.
Преценете времето за къкрене.
• Най-добре е да се сервира върху канапе от ориз басмати, с хляб Patakss Naan.

Няма коментари:

Публикуване на коментар