Пиле Караи с Patak’s Karai sauce
Ingredients
- 1 с.л. раст. мазнина
- 1 гл. лук - на малки кубчета
- 4 парчета пилещки гърди - на кубчета
- 1 буркан Patak's Karai Cooking Sauce
- 150г нарязани домати (пресни или от консерва)
Как да го сготвим
- Загрейте 1 с.л. раст. мазнина в голям тиган с дебело дъно
- Добавете лука и пържете няколко минути.
- Добавете 4 нарязани на кубчета и почистени парчета пилешки гърди и пържете още около 5 минути, докато месото покафенее.
- Изсипете буркана Patak's Karai Sauce и сотавете да кърки 15 минути, като разбърквате регулярно и добавяте домати по време на къкренето..
- Ако имате желание, може да използвате телешко или агнешко месо.
- Придържайте се към 15 минути за къкрене!
Chicken Karai with Patak’s Karai sauce
Ingredients
- 1 tbsp of vegetable oil
- 1 Onion - diced
- 4 diced chicken breasts
- 1 jar of Patak's Karai Cooking Sauce
- 150g of chopped tomatoes (fresh or in a can)
Preparation method
- Heat 1 tbsp vegetable oil in a large pan.
- Add diced onion and fry for a few minutes.
- Add 4 diced, medium sized chicken breasts and stir fry until meat is sealed and browned(approx. 5 mins).
- Pour over the jar of Patak's Karai Sauce and simmer for 15 minutes, stirring occasionally and adding tomatoes during the process.
- Alternatively, use prawns, mixed vegetables, lamb or beef.
- Adjust simmer time accordingly
Enjoy!
Няма коментари:
Публикуване на коментар